Keretezés

A megrendelt grafikákat keretezve is kérheted. Többfél keretezési opció áll a rendelkezésedre.

Grafikák keretezése - Az A4 és A3 méretű grafikákat többféle kerettel kérheted. Ezek anyaga fém, és átlátszó plexi előlap védi a grafikát.
A keret lehet fekete, fehér, és ezüst színű. Az A4-es grafika 30x40cm-es keretbe kerül, az A3-as grafika pedig 40x50cm-es keretezést kap, ha a keretezés paszpartuval (plussz papírkeret a grafika körül) készül. Ha paszpartu nélkül kéred a keretezést, a keret mérete a grafika méretének megfelelő lesz.

 

keretméretek

 

Fekete keretezésű grafika - Az A4 és A3 méretű grafikákat kérheted modern matt fém keretezéssel is. Ezek anyaga fém, és átlátszó plexi előlap védi a grafikát.

Az A4-es grafika 30x40cm-es keretbe kerül, az A3-as grafika pedig 40x50cm-es keretezést kap. A keretezés paszpartuval (plussz papírkeret a grafika körül) készül. Ha paszpartu nélkül kéred a keretezést, a keret mérete a grafika méretének megfelelő lesz.


Fekete fém keret     Fekete fém keret


Fehér keretezésű grafika - Az A4 és A3 méretű grafikákat kérheted modern matt fém keretezéssel is. Ezek anyaga fém, és átlátszó plexi előlap védi a grafikát.
Az A4-es grafika 30x40cm-es keretbe kerül, az A3-as grafika pedig 40x50cm-es keretezést kap. A keretezés paszpartuval (plussz papírkeret a grafika körül) készül. Ha paszpartu nélkül kéred a keretezést, a keret mérete a grafika méretének megfelelő lesz.


Fehér fém keret     Fehér fém keret


Ezüst keretezésű grafika - Az A4 és A3 méretű grafikákat kérheted modern matt fém keretezéssel is. Ezek anyaga fém, és átlátszó plexi előlap védi a grafikát.
Az A4-es grafika 30x40cm-es keretbe kerül, az A3-as grafika pedig 40x50cm-es keretezést kap. A keretezés paszpartuval (plussz papírkeret a grafika körül) készül. Ha paszpartu nélkül kéred a keretezést, a keret mérete a grafika méretének megfelelő lesz.


Ezüst keret     Ezüst keret


Poszterek keretezése - A poszereket is kérheted keretezve, de a keretezett posztert csak személyesen tudod átvenni.
A posztereket fekete, vagy fehér kerettel tudod rendelni. A keretek anyaga fa, és átlátszó plexi előlap védi a grafikát. Szintén paszpartuval (plussz papírkeret a poszter körül) készül a keretezés.
A 40x50cm-es poszter 50x70cm-es keretbe kerül, mígy az 50x70cm-es poszter 61x91cm-es keretezést kap. A keretezés paszpartuval (plussz papírkeret a grafika körül) készül. Ha paszpartu nélkül kéred a keretezést, a keret mérete a grafika méretének megfelelő lesz.

 

fekete keret     fekete keret

 


ezüst keret     ezüst keretfehér fém keret     fehér fém keret

A nagyméretű keretezett poszterek csak személyes átvétellel rendelhetők.